Page 1 of 1

Help

PostPosted: Mon Aug 31, 2009 3:56 pm
by k0809m
Hi Everybody

I am new here and I would like help with a project, If anyone can help me please let me know

My e-mail is also k0809m@gmail.com

Re: Help

PostPosted: Mon Aug 31, 2009 3:59 pm
by godofcereal
Details please. And this isnt hack forums where you can ask then get flamed for a silly project like hacking a site.
Give details and people will consider.

Re: Help

PostPosted: Mon Aug 31, 2009 4:00 pm
by Defience
You will need to be more specific about your project if you are expecting input.

Re: Help

PostPosted: Mon Aug 31, 2009 4:15 pm
by thedotmaster
Look for a project on sourceforge that interests you.
If you're a good Python programmer, I've got the odd project I'd be happy to release to the wild and let you work on if you want.

Re: Help

PostPosted: Sun Sep 06, 2009 7:14 am
by Xardrick
I have a problem and i dont know how to solve it.
I recently made a new partition for Linux. and all was working Windows and Linux. and now I was on Windows and i deleted partition where linux was. now when i restart computer, it says loading GRUB .... error. and stays like that. how can i solve this so i can go back in windows??

thnx in advance.

Re: Help

PostPosted: Sun Sep 06, 2009 7:22 am
by thedotmaster
That's because you deleted the partition with GRUB on it.
http://www.astahost.com/info.php/Bootlo ... 11250.html
That might help you.

I think the main problem though is that you deleted the wrong partition, i.e. the Linux one instead of the Windows one.

Re: Help

PostPosted: Sun Sep 06, 2009 9:20 am
by Xardrick
Thanx for advice.
I just repaired it. so for everybody who will have the same problem as me can do this:
1. put in your windows disc, and enter recovery, and type "fixmbr".
2.like i did, because i didn't have a windows disc. Put in your Linux live CD and put in terminal this two codes:
sudo apt-get install lilo
sudo lilo -M /dev/sda mbr

the first I didn't try, but i think it must work. the secunde one worked for me like a charm:D

thanx for your help.

-- Sun Sep 20, 2009 6:28 am --

I have another problem:D lol

i deleted my partition and now i have 300GB unusable. How can I get it back?

here is a screenshot:
http://yfrog.com/0osfgsp